INCHIRIAT
500 €
INCHIRIAT

Unirii – casuta mica si cocheta ! 2 camere ! Centrala proprie!

2 camere 1 baie 56 mp

FII TU PRIMUL CHIRIAS !

Contactați un agent

FII TU PRIMUL CHIRIAS !

Daca vrei sa fii aproape de natura, sa te poti plimba linistit cu familia, sa faci sport in aer liber si sa nu fii nevoit sa mergi cu masina pana acolo…te invit sa vizitezi aceasta proprietate!

La doi pasi de Parcul Carol si Parcul Tineretului, pe o straduta frumoasa, plina de case cu povesti , va oferim spre inchiriere un apartament, mobilat si utilat modern.
Apartamentul este situat intr-o casuta intima si cocheta, renovata complet, cu living si bucatarie open space, baie, si dormitor facut la mansarda. Curtea este comuna .

Pe parter ai livingul open space cu bucataria, baia si un hol. In living ai canapea extensibila, masa si scaune, TV, masa cafea, bucatarie complet mobilata, dotata cu frigider, cuptor cu microunde si 2 plite electrice ( prin inductie ) , masina de spalat rufe, centrala proprie.

Dormitorul se afla la mansarda ( o mansarda boema, refacuta complet cu barne din lemn ) are pat matrimonial si noptiere, pardoseala din sticla transparenta.

Esti intr-o zona plina de liniste ,iar in curte te poti relaxa la un barbeque grill.

Ai tot confortul zonei centrale ! Universitati, licee, scoli si gradinite, Spitale, Magazine, parcuri, metrou Unirii !

Locatie: 5 minute de metrou Unirii, statii de tramvaie si autobuze, Mitropolie, Facultatea de Teologie, Colegiul National de Arte Dinu Lipati, Manastirea Radu Voda.

Merita vazut !

Meniu