VANDUT
375.000 €
VANDUT

Popesti Leordeni, central, vila S+P+E+M mobilata si utilata lux!

Vila Popesti Leordeni 9 camere 4 băi 1 garaj 150 mp

Ofera-ti  toate aceste lucruri minunate pentru ca le meriti!

Contactați un agent

O superba vila isi asteapta un nou proprietar!

Desi este o casa spatioasa este si intima. Cand vii acasa, de fapt te refugiezi de toate problemele cotidiene intr-un loc minunat si cald, beneficiind de tot confortul .

Aici poti medita in liniste printre flori, te poti relaxa ascultand muzica sau jucand un biliard.

Orele de sport vor fi mai atractive pentru ca sunt la tine acasa, ai tot ce-ti trebuie la etaj.

 

Lucrurile frumoase se vad, se simt si transmit !

 

Toate acestea le gasesti in superba vila compusa din S+ P+E+M , dispusa central in orasul Popesti Leordeni, la nici 5 minute de metrou, construita in anul 2007, avand o suprafata utila de 480 mp si un teren generos de 1000 mp, mobilata si utilata complet.

Pe parter gasesti bucataria, un birou, o baie si livingul cu zona de dining. Este o zona placuta si primitoare, unde poti sta in fiecare seara de iarna la o mica „barfa” langa semineu.

La etaj sunt 2 dormitoare, o baie, dormitorul matrimonial cu baie, balcon, un dressing absolut superb si ravnit de noi…femeile, plus zona verde… o terasa luminoasa unde poti lectura in liniste.

Mansarda este zona in care poti face multe. Aici ai 2 dormitoare, o baie si o camera spatioasa in care te poti relaxa facand putin sport, sau jucand un biliard/tenis de masa.

Daca vrei sa te ascunzi sau nu vrei sa fii gasit, te poti refugia in crama. La subsol, pe langa camera tehnica, zona de serviciu (unde speli, calci si usuci rufele) gasesti zona misterioasa si intima care te invita la un tip special de socializare.

Nu am spus nimic despre garaj, curte, zona verde din jurul casei, de faptul ca fiecare pas in casa iti este luminat de leduri, de tot ce este computerizat. Trebuie sa vii sa o vezi si sa o simti !

Nu ai cum sa nu te indragostesti de EA!

Nu ai cum sa pleci si sa nu-ti ramana in gand !

Ofera-ti  toate aceste lucruri minunate pentru ca le meriti!

Relatii la telefon –  0746294908

Meniu