Plevnei/Garden Orhideea – Apartament deosebit – 3 camere! Parcare!

2 băi

Frumos! Spatios! Parcare !

Contactați un agent

Va oferim spre inchiriere un apartament mobilat si utilat modern situat intr-un loc strategic pentru tine si pentru familia ta: la cateva minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea, de Gara de Nord, de Cotroceni, de cheiul Dambovitei si de Gradina Botanica.

Orice ai vrea sa faci iti este la indemana. Complexul dispune de : SPA, salina, piscina, hamam, sauna uscata si cu infrarosii, dusuri kneipp, dusuri scotiene, sali de cardio, forta, spinning si aerobic.

Apartamentul in suprafata utila de 136 mp, este situat la etajul 5/11, are 3 camere, semidecomandat, bucataria separata de living, 2 grupuri sanitare, o terasa de 12 mp, un balcon, mobilat si utilat modern si te asteapta sa-l inchiriezi.

Ai un living spatios, o terasa superba, un dormitor matrimonial si unul mobilat pentru copii , 2 bai si tot confortul necesar .

Pozitionarea imobilul este ideala pentru orice tip de clienti, acestia avand acces rapid, pe jos la mijloace de transport in comun si metrou , la mall AFI palace Cotroceni, supermarket-uri si magazine de bricolaj, la parcuri si locuri unde se pot relaxa sau se pot distra.

Exista parcare subterana !

Daca te regasesti in acest apartament si este ceea ce iti doresti, cu drag te astept la vizionare !

Meniu