VANDUT!
170.000 €
VANDUT!

Oferta vanzare – Vila individuala- 5 camere – zona Prelungirea Ghencea

Oferta vanzare vila individuala in Prelungirea Ghencea 5 camere 3 băi 1 garaj 160 mp

Vila individuala cu 5 camere, 3 bai, terasa si garaj

Contactați un agent

Amintirile frumoase si oamenii buni, nu-i poti uita niciodata!

Aici exista imbinarea perfecta si tot de aici pornesc toate lucrurile frumoase in viata. Acesta vila a fost „prima dragoste” pentru mine, la pachet cu tot ce cuprinde…oameni si amintiri.

„Prima dragoste” se vinde … doar pentru ca familia s-a marit si spatiul necesar unei familii cu 2 doi copii a fost suficient, insa pentru 4 copii este insuficient.

Vila se afla in zona Prelungirea Ghencea, chiar dupa zona verde ce purta numele de „serele Ghencea”.

Vila se desfasoara pe un teren in suprafata de 300 mp, construita cu multa responsabilitate in anul 2010, in suprafata utila de 160 mp, dispusa pe parter si etaj, cu un interior  intim ce ofera spatii generoase, cu finisaje de calitate si bun gust.

Dispune de 5 camere, 3 bai, terasa de 35 mp, garaj, curte cu copaci fructiferi, tuia si brad.

La parter exista  un living mare, spatios si luminos, bucatarie generoasa cu o mica camara, camera de serviciu unde se afla centrala ( poate fi transformata intr-un birou), baie si scara maiestoasa ce urca catre etaj. O scara desprinsa parca din filme si care transmite grandoarea proprietatii. Tot la parter avem o terasa frumos impartita, jumatate acoperita, ce formeaza un cadru intim si un loc unde sa impartasesti amintiri cu prietenii.

La etaj suntem intampinati in capatul scarii de un hol impunator, cu 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane mici si un bine meritat dressing.

Curtea este frumos amenajata, aerisita, cu copaci maturi si foarte bine ingrijiti.

Casa se adeseaza si se preteaza excelent pentru o locuinta de familie. Are toate atuurile necesare pentru a fi caminul ideal pentru o familie cu 2 copii.

Bonus avem : mobila de bucatarie partial utilata ( aragaz incorporat pe gaz, masina de spalat vase, hota), mobila din dressing, perdele si draperiile din toata casa.

In zona avem:  supermarket, piata, RATB, gradinite, scoli, farmacie, acces usor catre noua statie de metrou din Drumul Taberei/ Valea Oltului.

Lucrurile frumoase se vad, se simt si transmit !

Comision 0 % !

Meniu