INCHIRIAT
750 €
INCHIRIAT

Complex Garden Orhideea apartament 3 camere. Mobilat si utilat.

3 camere 2 băi 1 garaj 136 mp

Complexul dispune de : SPA, salina, piscina, hamam, sauna uscata si cu infrarosii, dusuri kneipp, dusuri scotiene, sali de cardio, forta, spinning si aerobic.

Contactați un agent

Va oferim spre inchiriere un apartament mobilat si utilat modern situat intr-un loc strategic pentru tine si pentru familia ta: la cateva minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea, de Gara de Nord, de Cotroceni, de cheiul Dambovitei si de Gradina Botanica.

Orice ai vrea sa faci iti este la indemana. Complexul dispune de : SPA, salina, piscina, hamam, sauna uscata si cu infrarosii, dusuri kneipp, dusuri scotiene, sali de cardio, forta, spinning si aerobic.

Apartamentul in suprafata de 136 mp, este situat la etajul 8/11, are 3 camere semidecomandate, terasa spatioasa, partial mobilat si utilat modern, te asteapta sa-l inchiriezi.

Pozitionarea imobilul este ideala pentru orice tip de clienti, acestia avand acces rapid, pe jos la mijloace de transport in comun si metrou , la mall AFI palace Cotroceni, supermarket-uri si magazine de bricolaj, la parcuri si locuri unde se pot relaxa sau se pot distra.

Posibilitate de parcare !

Te astept la vizionare !

Meniu