inchiriat
900 €
inchiriat

Complex Garden Orhideea apartament 3 camere. Mobilat si utilat modern!

Complex Garden Orhideea apartament 3 camere. Mobilat si utilat. 2 camere

Contactați un agent

Va oferim spre inchiriere un apartament mobilat si utilat modern situat intr-un loc strategic pentru tine si pentru familia ta: la cateva minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea, de Gara de Nord, de Cotroceni, de cheiul Dambovitei  si de Gradina Botanica.

Orice ai vrea sa faci iti este la indemana. Complexul dispune de : SPA, salina, piscina, hamam, sauna uscata si cu infrarosii, dusuri kneipp, dusuri scotiene, sali de cardio, forta, spinning si aerobic.

Apartamentul in suprafata utila de 126 mp, este situat la etajul 10/11, are 3 camere, semidecomandat, bucataria open space cu livingul, 2 grupuri sanitare, o terasa de 12 mp, mobilat si utilat modern  Rovere si te asteapta sa-l inchiriezi.

Ai un living spatios, o terasa superba, un dormitor matrimonial si unul mobilat pentru copii ( aici se pot face modifcari si instala un pat matrimonial), 2 bai si tot confortul necesar .

Pozitionarea imobilul este ideala pentru orice tip de clienti, acestia avand acces rapid, pe jos la mijloace de transport in comun si metrou , la mall AFI palace Cotroceni, supermarket-uri si magazine de bricolaj, la parcuri si locuri unde se pot relaxa sau se pot distra.

Exista parcare subterana !

Daca te regasesti in acest apartament si este ceea ce iti doresti, cu drag te astept la vizionare !

 

Disponibil din 15 august !

Meniu